176 1024x681 1 Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΣ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
d077eb51 3136 44c6 ed7e b02a046b8abe ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
HO.RE.CA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ
___________

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΘΕΤΗ.
LOGISTICS ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δίπλα στον συνεργάτη μας σε κάθε του βήμα!

// 01

HO.RE.CA. SALES

Υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
// 02

RETAIL SALES

Έγκαιρη διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
// 03

LOGISTICS

Εξατομικευμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
//04

EX-VAN SALES

Οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The Taste Show

υπηρεσίες

το φάσμα των υπηρεσιών μας

Η εταιρία KOPANIS SA παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας , και  χαρακτηρίζονται από ευελιξία και τεχνογνωσία. Κύριος σκοπός της είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας τις λύσεις που τις εξυπηρετούν.

γιατί

εμάς

1

Εγκαταστάσεις

// Για προϊόντα ξηρού φορτίου διαθέτουμε 4.000 m2 αποθήκης με σύστημα back to back ράφια με δυνατότητα αποθήκευσης 2.800 παλετοθέσεων.
// Για προϊόντα Ψύξης και Κατάψυξης διαθέτουμε σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους 1.400 m2 με δυνατότητα αποθήκευσης 1.200 παλετοθέσεων.
// Γραφεία & Έκθεση 600 m2.

A.Εγκαταστάσεις 3844
Δυναμικό 2475 1

2

Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας!

Η εταιρία απασχολεί εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο αποτελεί εγγύηση για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Μια ομάδα 50 ανθρώπων με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργάζεται με κοινό όραμα τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας.

3

Δίκτυο διανομής

Η παροχή υπηρεσιών διανομής υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας, με συνέπεια και αξιοπιστία , είναι η βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας.
Με ένα πλήρως ενημερωμένο portfolio προϊοντικών κατηγοριών , εξυπηρετούμε πάνω από 2.500 σημεία στο χώρο της Εστίασης και του Λιανεμπορίου (Μεγάλες Αλυσίδες Λιανικής, Super Market, Delicatessen-Παντοπωλεία ). Κύριος στόχος μας, η έγκαιρη και έγκυρη Door-To-Door διανομή των προϊόντων όλων των εταιριών με έναν άρτια εξοπλισμένο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων για τη μεταφορά ξηρού, νωπού και κατεψυγμένου φορτίου.

map of Greece

Πληροφοριακά Συστήματα

Πιστοποιήσεις

Ασφάλεια Τροφίμων

Η ασφάλεια των τροφίμων είναι μια από τις βασικές μας αξίες. Δεν θεωρούμε τίποτα πιο σημαντικό από το να αποθηκεύουμε και να διανέμουμε ασφαλή , ποιοτικά τρόφιμα .
Για το λόγο αυτό η εταιρία χρησιμοποιεί Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το EN ISO 22000:2005 (Απαιτήσεις για τους Οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων) για «Αποθήκευση και Διακίνηση Τροφίμων και Ποτών (σε Συνθήκες Περιβάλλοντος, Ψύξης και Κατάψυξης)» με αριθμό μητρώου Πιστοποιητικού 049160118/TUV Hellas ( TUV NORD) Α.Ε.

Πιστοποιημένο Σύστημα Διανομής

Η εταιρία χρησιμοποιεί Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το EN ISO 9001:2015 για «Αποθήκευση, Διακίνηση και Υπηρεσίες Logistics Τροφίμων & Ποτών (σε Συνθήκες Περιβάλλοντος, Ψύξης και Κατάψυξης) και Καταναλωτικών Αγαθών» με αριθμό μητρώου Πιστοποιητικού 041160192/TUV Hellas ( TUV NORD) Α.Ε.